Στο NISI δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στη στήριξη κοινωνικών δράσεων, καθώς ως μέλη της κοινωνίας οφείλουμε όλοι μαζί να προσπαθούμε για ένα κόσμο πιο όμορφο και δίκαιο.

Γι’αυτό λοιπόν, στο NISI έχει τη βάση του η εθελοντική ομάδα Wheeling2help, η οποία διοργανώνει στο χώρο μας πλήθος δραστηριοτήτων με βάση τον αθλητισμό, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τον εθελοντισμό.

Διατηρούμε το δικό μας λαχανόκηπο, κάνουμε κομποστοποίηση, ανακύκλωση, οργανώνουμε καθαρισμούς παραλιών, δενδροφυτεύσεις, πεζοπορίες, προβάλλουμε ντοκιμαντέρ, κάνουμε παρουσιάσεις για τα ταξίδια και τον εθελοντισμό σε μαθητές, φιλοξενούμε αιμοδοσία, εργαστήρια με ρομποτική, ανανέωσιμες πηγές ενέργειας, φυσική δόμηση, και άλλα πολλά.

Μάλιστα, στο χώρο μας λειτουργεί και το πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο επαναχρησιμοποίησης πλαστικού Sea Change Greek Islands ReMake Plastic Lab, στο οποίο ενθαρρύνουμε μαθητές, φοιτητές, ομάδες, φορείς, οργανισμούς, εταιρείες, να φέρουν τα πλαστικά τους τα οποία επαναχρησιμοποιούμε σε κάτι χρήσιμο για την κοινωνία!

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα με τις υπέροχες εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Wheeling2help που γίνονται καθημερινά και να μας επισκεφτείτε οικογενειακά ή με το σχολείο σας στο χώρο μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, www.nisi.com.gr / 22380 31809.