Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ NISI RACHES ΣΕ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ (COVID-19)

Όπως πάντα, η υγιεινή και ασφάλεια των επισκεπτών και της ομάδας του NISI αποτελεί για εμάς τη μέγιστη προτεραιότητα. Κάνουμε τα πάντα ώστε να σας παρέχουμε ασφαλείς διακοπές και μέγιστη ευελιξία στις κρατήσεις σας την περίοδο που ο κορονοϊός (COVID-19) συνεχίζει να υπάρχει.

Θα συνεχίσουμε να ανανεώνουμε τη σελίδα αυτή με τις τελευταίες πληροφορίες όσον αφορά την έναρξη λειτουργίας μας, την ευελιξία στις κρατήσεις μας, καθώς και τη συνεισφορά μας στον τομέα υγείας εν μέσω της πανδημίας.

Νέα μέτρα υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ – Ανανέωση στις 3 Μαρτίου 2021

 • Στο NISI Raches έχει οριστεί ως υπεύθυνος εφαρμογής Σχεδίου Διαχείρισης Ύποπτου Κρούσματος, ο γενικός διευθυντής κος Αργυρίου Γεώργιος.
 • Στο χώρο της επιχείρησης υπάρχει ιατρείο, χώρος στον οποίο μπορεί να απομονωθεί ενδεχόμενο κρούσμα και από εκεί να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, που απέχει 33 χιλιόμετρα.
 • Όλο το προσωπικό της επιχείρησης έχει λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση σχετικά με τα μέτρα υγιεινής και προστασίας κατά την περίοδο του COVID-19.
 • Σε όλα τα τμήματα (διαμονή, καφέ και εστιατόριο) το προσωπικό φοράει μάσκες υφασμάτινες και γάντια για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.
 • Σε όλους τους στεγασμένους και κοινόχρηστους χώρους υπάρχουν αντισηπτικά προς χρήση από τους επισκέπτες.
 • Εντατική καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων από το τμήμα καθαριότητας με γραπτή αναφορά ακριβής ημερομηνίας και ώρας καθαριότητας.
 • Η είσοδος στον χώρο του κάμπινγκ επιτρέπεται αυστηρά στους διαμένοντες.
 • Η ρεσεψιόν διατηρεί λίστα με τα στοιχεία των επισκεπτών όπως ονοματεπώνυμο, εθνικότητα, εμαιλ, τηλέφωνο, διεύθυνση και ημερομηνίες άφιξης/αναχώρησης σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
 • Αυξημένες αποστάσεις στη διαμονή και περιορισμός στο 80% της πληρότητάς μας.
 • Το νέο ωράριο για το check out ορίζεται στις 11.00 και το check in στις 15.00 ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για τον σχολαστικό καθαρισμό των καταλυμάτων.
 • Προσφέρεται δωρεάν η υπηρεσία room service για να απολαύσετε το πρωινό ή και τα γεύματα από το εστιατόριο στον ιδιωτικό σας χώρο.
 • Τα τραπεζοκαθίσματα στο καφέ και εστιατόριό μας απέχουν 2 μέτρα μεταξύ τους καθώς υπάρχει μεγάλος εξωτερικός χώρος κάτω από τα σκιερά πλατάνια μας.
 • Νέοι χώροι αποκλειστικά για παιδική απασχόληση έκτασης 5 στρεμμάτων και ανανεωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων!

 

Απόφαση για επαναλειτουργία του NISI Raches – Ανανέωση στις 3 Μαρτίου 2021

Με το αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού που μας διακρίνει, συνεχίζουμε τη λειτουργία του NISI Raches από 24 Απριλίου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και των αρμόδιων φορέων.
Με βάση την καθοδήγηση που έχουμε λάβει και τη γενική κατάσταση της ετοιμότητας μας, είμαστε βέβαιοι ότι οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες μας θα συνεχίσουν να είναι ασφαλείς και έτοιμες να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους μας.
Εκτιμούμε κάθε επισκέπτη που μας τιμάει με την παρουσία του στις Ράχες Φθιώτιδας και υποσχόμαστε να συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας.
#MenoumeNISI

Ευελιξία κρατήσεων – Ανανέωση στις 3 Μαρτίου 2021

Σχηματίσαμε ένα πιο ευέλικτο σχήμα στην πολιτική αλλαγών και ακυρώσεων ώστε να σας παρέχουμε τη μέγιστη ευελιξία κατά την περίοδο της πανδημίας που υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Υφιστάμενες κρατήσεις. Όλες οι μεμονωμένες κρατήσεις – ακόμη και αυτές που περιγράφονται ως ΄’προκαταβολή μη επιστρέψιμη’’ – και η άφιξη τους είναι μέχρι 30 Μαΐου 2021, μπορούν να αλλαχθούν / ακυρωθούν χωρίς κόστος, μέχρι και 7 ημέρες πριν την ημέρα άφιξης.

Νέες κρατήσεις. Όλες οι μεμονωμένες κρατήσεις – ακόμη και αυτές που περιγράφονται ως ΄’προκαταβολή μη επιστρέψιμη’’ – που θα κάνετε από σήμερα μέχρι 30 Μαΐου 2021 και η άφιξη τους είναι μέχρι 30 Μαΐου 2021, μπορούν να αλλαχθούν/ ακυρωθούν χωρίς κόστος, μέχρι και 7 ημέρες πριν την ημέρα άφιξης.
Για επιστροφή προκαταβολής που πραγματοποιήσατε μέσω κάρτας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας δώσετε αριθμό λογαριασμού. Αν και θα βάλουμε τα δυνατά μας να πραγματοποιήσουμε τη συναλλαγή το συντομότερο δυνατό, σημειώστε πως λόγω μεγάλου όγκου εργασίας, η διαδικασία μπορεί να πάρει έως και 7 ημέρες.

Αν θέλετε να αλλάξετε ημερομηνία στην κράτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε με εμαιλ.

Καθαριότητα και Υγιεινή – Ανανέωση στις 3 Μαρτίου 2021

Στο NISI λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την καθαριότητα και υγιεινή του χώρου κρατώντας πολύ υψηλά στάνταρ. Δεδομένης της κατάστασης με τον κορονοϊό COVID – 19, λαμβάνουμε μια σειρά από νέα μέτρα ακολουθώντας τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας:

Η ομάδα μας λαμβάνει μέρος σε ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά με τους τρόπους ασφάλειας και διαφύλαξης υγιεινής κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Αυξάνουμε τη συχνότητα καθαριότητας σε όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.
Θα συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε την εξυπηρέτηση φαγητών και ποτών τηρώντας τις οδηγίες για την ασφάλεια τροφίμων και ποτών.
Αυξάνουμε την παροχή απολυμαντικού χεριών στη διαμονή, το καφέ και το εστιατόριό μας.

Η ομάδα του NISI Raches παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό COVID – 19 και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις πιο όμορφες διακοπές και εμπειρίες στο NISI μας!

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι και μια ευκαιρία επανασύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση, και θα χαρούμε πολύ να ξεναγήσουμε εσάς και την οικογένειά σας στη μαγεία της! Till then. Stay Safe!

NISI : Ένα με τη Φύση σου