ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το NISI λατρεύει τον αθλητισμό!

Οι Ράχες είναι ένας κατ’ εξοχήν τόπος που προσφέρεται για αθλητισμό και φυσικά το NISI δε θα μπορούσε να μην είναι ένα αθλητικό κέντρο για όλους εμάς που μας αρέσει η υγιεινή ζωή και η άσκηση στην καθημερινότητά μας.

Αρκετά συχνά στο χώρο μας διοργανώνουμε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις. Επίσης, φιλοξενούμε αθλητικά summer camp από συλλόγους που συνδυάζουν προπονήσεις, ψυχαγωγία και εκπαίδευση των παιδιών σε πολιτιστικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Για να διοργανώσετε τη δική σας αθλητική εκδήλωση ή sport camp στο NISI, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nisi.com.gr / 22380 31809.

NISI

SPORTS ZONE

Στο NISI Sports Zone θα βρείτε υπαίθριο γυμναστήριο (open gym), 3 γήπεδα άμμου beach volley/beach tennis, μαθήματα yoga, pilates και αεροβική. Για στιγμές άσκησης και εξερεύνησης, μπορείτε να ενοικιάσετε ποδήλατα για μια υπέροχη παραλιακή βόλτα ή canoe kayak / SUP για να συνδυάσετε μπάνιο και γυμναστική!

Για τους λάτρεις του βουνού και της περιπέτειας, διοργανώνουμε αρκετά συχνά πεζοπορίες στις πηγές Βελλά και στα υπέροχα μονοπάτια της Όθρυς.

Sports στις

ΡΑΧΕΣ

Ο Φάρος στις Ράχες είναι ένα από τα καλύτερα σημεία στη Μεσόγειο για kitesurfing και windsurfing. Οι “Kiteάδες” λένε ότι η συγκεκριμένη παραλία είναι ιδανική λόγω της σταθερότητας των ανέμων. Ενώ ταυτόχρονα, χαρακτηρίζεται και για το μεγάλο ποσοστό ημερών με άνεμο που έχει. Επίσης, έχει την μοναδικότητα μια λωρίδα άμμου που διαχωρίζει το sport σε flat και wave.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που στο συγκεκριμένο σημείο δίνουν ραντεβού πάρα πολλοί λάτρεις του αθλήματος από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ραχών, με τεράστια ιστορία και επιτυχίες, απέχει μόλις λίγα μέτρα από το NISI και λειτουργεί ακαδημίες ιστιοπλοΐας και κολύμβησης για τους μικρούς μας φίλους.