ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πνευματική και σωματική άσκηση πάνε μαζί!

Κι εμείς έχουμε δημιουργήσει έναν παράδεισο δραστηριοτήτων που ικανοποιεί τους επισκέπτες μας σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε, αγαπάμε με πάθος τον αθλητισμό και είναι μέρος της καθημερινότητά μας πλέον. Γι’ αυτό και στο NISI εκτός από την πληθώρα των δραστηριοτήτων, κάθε Αύγουστο, διοργανώνουμε το Active Raches Sports Festival, ένα 3ήμερο γεμάτο ένταση και άθληση για όλους.

Επίσης, στον πολυχώρο φιλοξενούμε αθλητικές εκδηλώσεις ή camp από συλλόγους που συνδυάζουν προπονήσεις, ψυχαγωγία και εκπαίδευση μικρών και μεγάλων κοντά στη φύση.

Για να διοργανώσετε τη δική σας αθλητική εκδήλωση ή sport camp στο NISI, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nisi.com.gr / 22380 31809.

Άθληση & ευεξία

στον πολυχώρο του NISI

Η άθληση είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Συνδυάζουμε τις ιδανικές διακοπές με μοναδικές δραστηριότητες εντός και εκτός θαλάσσης.

Στο NISI Sports Zone θα βρείτε υπαίθριο γυμναστήριο (open gym), 3 γήπεδα άμμου beach volley/beach tennis, τοίχο αναρρίχησης και αίθουσα με στρώματα για αερόβια γυμναστική.

Η απόλυτη πρόκληση

WINDSURF

Αν η δυναμική γυμναστική είναι το πάθος σου, τότε ένα πανί και μια σανίδα σε περιμένει. Στο NISI παρέχεται πλήρης εξοπλισμός για τους έμπειρους και καθοδήγηση για τους αρχάριους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Φάρος, άνεμος και

KITESURF

Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και το ηλιοβασίλεμα, ο Φάρος στις Ράχες είναι ένα από τα καλύτερα σημεία στη Μεσόγειο για kitesurfing. H συγκεκριμένη παραλία είναι ιδανική λόγω της σταθερότητας των ανέμων. Ενώ ταυτόχρονα, χαρακτηρίζεται και για το μεγάλο ποσοστό ημερών με άνεμο που έχει. Επίσης, έχει την μοναδικότητα μια λωρίδα άμμου που διαχωρίζει το άθλημα σε flat και wave.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που στο συγκεκριμένο σημείο δίνουν ραντεβού πάρα πολλοί λάτρεις του αθλήματος από όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Raches Watersports που βρίσκεται στον Φάρο!

Ηλιοβασιλέματα και

ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ

Το ποδήλατο είναι η καλύτερη λύση για να εξερευνήσεις τις ομορφιές των Ραχών. Μικρά δρομάκια που σε οδηγούν σε απέραντους ελαιώνες ή παραλιακό ηλιοβασίλεμα με θέα; Όποια διαδρομή κι αν επιλέξεις θα σε ικανοποιήσει στο έπακρο σωματικά και ψυχικά.

Πρωινή γυμναστική με βουτιά και

SUP

Ξυπνήστε το σώμα σας με μισή ώρα έντονης άσκησης με SUP και αναζωογονηθείτε με πρωινή βουτιά! Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάει η μέρα σας!

Εξερεύνηση μικρών κολπίσκων με

CANOE KAYAK

Πάρε το αθλητικό σου ταίρι και ξεκινήστε κουπί. Το Kanoe Kayak θα σας οδηγήσει στους κολπίσκους του Μαλλιακού, ενώ μετά από λίγη ώρα θα φτάσετε στην παραλία του χωριού Αχλάδι. Tips: Ανοιχτείτε λίγο μέσα στο βαθύ μπλε και θαυμάστε την οροσειρά του Όθρυ που δεσπόζει πίσω από τις Ράχες.

Χαλαρά απογεύματα με

MINI GOLF & PING PONG

Κι αν είσαι τύπος της χαλαρής άσκησης, πάρε το καφεδάκι και την παρέα σου, πιάστε ρακέτες και μπαστούνια και εξασκηθείτε στον στόχο αλλά και στην ταχύτητα. Οι πίστες ενδείκνυνται για όλες τις ηλικίες!