ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Το NISI είναι η χαρά του κάθε παιδιού!

Το NISI είναι ο παράδεισος για όλα τα παιδιά, και φυσικά και τους γονείς!

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι όλες τις απαραίτητες υποδομές για μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις από τους πιο έμπειρους παιδαγωγούς και με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας.

Στο χώρο μας θα βρείτε παιδική χαρά, πίστα survivor, mini golf, escape room, παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού, αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο NISI Kids Zone που αφορούν τον αθλητισμό, τις κατασκευές, τις τέχνες και το περιβάλλον.

Μη χάσετε το Φεστιβάλ Παιδιού Ραχών με μοναδικές δραστηριότητες από ομάδες που φέρνουμε από όλη την Ελλάδα!

Το NISI αποτελεί το ιδανικό μέρος για να διοργανώσετε το δικό σας παιδικό πάρτι αλλά και τη σχολική σας εκδρομή. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 22380 31809

Δωρεάν Εργαστήρια στο

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟΝ

Το “Χειροτεχνείον” είναι η δημιουργική γωνιά μας.

Κάθε απόγευμα διοργανώνουμε δωρεάν εργαστήρια για όλους. Περιβαλλοντικά, εκπαιδευτικά, αθλητικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να περάσουν δημιουργικά τα απογεύματά τους. Όλες οι δράσεις μας, αντιπροσωπεύουν την μη τυπική εκπαίδευση και γίνονται από άτομα που έχουν μεράκι και όρεξη. Σκοπός είναι να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, να πάρουμε καινούριες, να ανακαλύψουμε νέα ταλέντα και να ανοίξουμε νέους ορίζοντες.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στα social media μας ή να καλέσετε στο 22380 31809 για περισσότερες πληροφορίες.

 

Δημιουργική Απασχόληση

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Στο NISI τα παιδιά απολαμβάνουν τσουλήθρα, κούνιες, τουβλάκια και διάφορα άλλα παιχνίδια στην παιδική μας χαρά, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο καφέ και το εστιατόριο, σε ορατή θέση για τους γονείς που ενώ χαλαρώνουν κάτω από τα δροσερά πλατάνια μας, μπορούν ταυτόχρονα να βλέπουν και τα παιδιά να παίζουν.

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος διοργανώνει το

NISI SUMMER CAMP

Το NISI Summer Camp είναι μια Ημερήσια Κατασκήνωση που στόχο έχει να προσφέρει δημιουργική απασχόληση στα παιδιά κατά την διάρκεια των σχολικών διακοπών και την ιδανικότερη εναλλακτική λύση στην ανάγκη των εργαζόμενων γονέων να προσφέρουν ψυχαγωγία, άθληση και βιωματικές δράσεις στα παιδιά τους!

Σχολικές

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Το σχολείο με πάει NISI!

Εκπαιδευτικές εκδρομές στο NISI Πολυχώρος με προγράμματα που αφορούν τον αθλητισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό!

Οι δραστηριότητες, τις οποίες προσφέρουν εξειδικευμένοι άνθρωποι στον χώρο μας, αφορούν:

– Αθλητισμό (ομαδικά παιχνίδια, beach volley, πίστα survivor)

– Περιβάλλον (γνωριμία με λαχανόκηπο, κομποστοποίηση, ανακύκλωση)

– Eκπαιδευτικό (φτιάχνουμε το δικό μας διαβατήριο και γνωρίζουμε τον κόσμο)

Για πληροφορίες – κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο 22380 31809 ή στο info@nisi.com.gr