Η πιο καλοκαιρινή Έκθεση Βιβλίου στο NISI Ράχες είναι γεγονός!!

Ανακαλύψτε τη δύναμη του βιβλίου στην Έκθεση Βιβλίου που διοργανώνουμε στον Πολυχώρο μας, το NISI στις Ράχες Φθιώτιδας.
Όπως κάθε χρόνο και φέτος η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Εκδόσεις – Βιβλιοπωλεία «Αργονάυτης» η οποία θα ξεκινήσει την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και θα είναι μαζί μας όλο το καλοκαίρι.

Θέλετε να ταξιδέψετε σε τόπους μακρινούς, να συναντήσετε μυθικούς ήρωες, να περιπλανηθείτε σε κόσμους μαγικούς, να καλλιεργήσετε τις γνώσεις σας ή να γνωρίσετε τις ιδιαίτερες ιστορίες καθημερινών ανθρώπων; Μυθιστορήματα, αστυνομικά, ιστορικά ή μήπως παραμύθια;; Όποιος κι αν είναι ο τύπος σας σίγουρα θα βρείτε την κατάλληλη συντροφιά για χαλάρωση στην παραλία, για νανούρισμα λίγο πριν τον ύπνο, για αναζήτηση και εξερεύνηση και ό,τι άλλο επιθυμείτε.
Είναι χαρά μας να έχουμε μαζί μας τις Εκδόσεις – Βιβλιοπωλεία «Αργοναύτης», που δραστηριοποιούνται στο χώρο εδώ και 5 χρόνια. Με ειδίκευση στην έκδοση πολιτικών κειμένων, δοκιμίων και βιβλίων λογοτεχνίας, στην έκθεση θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία με τίτλους βιβλίων όλων των κατηγοριών για παιδιά και ενήλικες.
Σας περιμένουμε στα εγκαίνια της Έκθεσης Βιβλίου την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 19:00.
Η Έκθεση Βιβλίου θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19.00 έως τα μεσάνυχτα και θα είναι κοντά μας μέχρι το τέλος του καλοκαιριού!
Η είσοδος είναι ελεύθερη!
Δείτε το πρόγραμμα του καλοκαιριού εδώ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22380 31809
www.nisi.com.gr
Facebook: NISI Raches
Instagram: NISI Raches
Email: info@nisi.com.gr