Ποια η διαφορά μεταξύ Camping και Glamping?

Το Camping σου επιτρέπει να αγκαλιάσεις και να αγαπήσεις τη φύση και ότι αυτή μπορεί να σου χαρίσει στο έπακρο. Ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε στην φύση περιτριγυρισμένοι  από αγαπημένα μας άτομα είναι ο πιο χαλαρός τρόπος για να δημιουργήσουμε αναμνήσεις.

Από την άλλη είναι το Glamping, ένας συνδυασμός από προσεγμένες διαμονές σε glamping σκηνές που προσφέρει στους επισκέπτες τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Αυτό περιλαμβάνει πολυτελείς εγκαταστάσεις στην φύση με αποτέλεσμα την άνεση ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ξεκούρασης, της γαλήνης και φυσικά,  των πολλών αναμνήσεων!

Το κλασσικό Camping μπορεί να είναι ένα μεγάλο όχι για αυτούς που προτιμούν την πολυτέλεια και ένα συναρπαστικό ναι σε όλους όσους αναζητούν την αδρεναλίνη. Η βασική προετοιμασία του είναι ο εντοπισμός μιας ομαλής περιοχής όπου θα μπορέσετε να τοποθετήσετε την σκηνή σας. Αυτά τα απαραίτητα εξυπηρετούν αξέχαστες εμπειρίες. Ωστόσο το ίδιο κούραση είναι και για αυτούς που λαχταρούν αναψυχή και πολυτέλεια.

Το ίδιο ικανοποιείται και κάποιος μέσα από την νέα ιδέα του Glamping, Παροχές όπως ευρύχωρες σκηνές, άνετα κρεβάτια, ανεμιστήρες / κλιματιστικά και εκπληκτικά φαγητά παρέχονται μέσω Glamping. Συνοψίζοντας, αν η απόλαυση της εμπειρίας είναι ο απώτερος στόχος σας, τότε το παραδοσιακό κάμπινγκ είναι για εσάς.
Ενώ το glamping είναι για όσους επιθυμούν να λατρέψουν και να γιορτάσουν τη φύση μέσα από μια εξωτική διαμονή.
 

Ότι από τα δύο και να επιλέξετε είμαστε σίγουρη πως ειδικά αν είστε και easy going people  θα μείνετε ευχαριστημένοι. Μόνο η εμπειρία του να βγαίνεις από το κρεβάτι σου και να έρχεσαι σε επαφή με την φύση και να τρως το πρωινό σου κάτω από ένα πλάτανο δίπλα στην θάλασσα ή πάνω σε ένα βουνό με μόνο ήχο τα πουλιά να κελαηδούν, ξέρεις πως δεν πρέπει να την χάσεις.

Όπως είπε και ο εξαιρετικός Anthony T. Hincks ” Κοιμήσου κάτω από μια κουβέρτα από αστέρια, και η καρδιά σου θα κρατηθεί για πάντα ζεστή από την αγάπη σου για την ζωή.”