Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Energy Weekend with SEYN

Απρίλιος 27, 2018 - Απρίλιος 29, 2018

Στις 27-29 Απριλίου έρχεται στο NISI Πολυχώρος ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ενέργεια, γνώση, πράξη και διασκέδαση!
Μην το χάσεις, θα χάσεις!

Το πολυαγαπημένο μας SEYN – Sustainable Energy Youth Network έρχεται γεμάτο ενέργεια για ένα μοναδικό Do-It-Together Energy Weekend!
Έλα στο ΝISI και μάθε τα πάντα για τις καθαρές μορφές ενέργειας με ένα δημιουργικό και διαδραστικό τρόπο!

Το εργαστήριο αυτό είναι μια μοναδική εμπειρία, αφού μέσα από εμπνευσμένες παρουσιάσεις, μη τυπικές και πολύ εμπειρικές μεθόδους οι συμμετέχοντες, με την στήριξη των έμπειρων inSEYNers, αποκτούν μεγάλες δόσεις γνώσεων, δεξιοτήτων και γενικά απαντήσεων σε ερωτήσεις που πάντα θέλατε να κάνετε αλλά δεν είχατε την ευκαιρία.

Φωτοβολταικά, Amper, Volt, Watt, ανεμογγενήτριες, βιοαέριο, μπαταρίες, LED, ρυθμιστές φόρτισης, pedal power, rocket mass heaters, ηλιακοί φούρνοι και πολλά άλλα, δεν θα είναι πια άγνωστες λέξεις μετά από αυτό το εργαστήριο.

Στόχος μας είναι μέσω του Energy Weekend. οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν θεωρητικές γνώσεις για τα ενεργειακά συστήματα, δεξιότητες και ιδέες. αλλά κυρίως να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες και να κατασκευάσουν ένα φορητό ηλιακό bluetooth soundsystem, έναν βιοχωνευτή, powerbanks με την επαναχρησιμοποίηση μπαταριών laptop και ένα bike blender!

Για την συμμετοχή στο εργαστήριο, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, παρά μόνο ενέργεια, χαμόγελο και κυρίως πάθος για γνώση, πράξη και εμπειρίες.

– Κατασκευή Βίο-χωνευτή (Biodigester) και κάλυψη θεωρίας. Ο βίο-χωνευτής λειτουργεί σαν ένα είδος μηχανικού στομαχιού. Τροφοδοτείται με οργανικά υλικά τα οποία αποσυνθέτονται παράγοντας ταυτόχρονα βιοαέριο (για ανάλογη χρήση όπως του φυσικού αερίου) αλλά και πολύτιμο υγρό λίπασμα.
– Κατασκευή bluetooth ηχοσυστήματος με επαναχρησιμοποίηση παλιών ηχείων. Όλοι έχουμε ένα ζευγάρι ηχεία από κάποιο παλιό ηχοσύστημα. Εδώ θα μάθουμε πως μπορούμε να τους δώσουμε ζωή και να φτιάξουμε ένα αυτόνομο bluetooth σύστημα με χαμηλό κόστος, ιδανικό για εκδηλώσεις, parties κτλ
– Κατασκευή Ηλιακού Φορτιστή κινητού μικρών συσκευών ή και εργαλείων. Μία πολύ χρήσιμη και φορητή κατασκευή, ο ηλιακός φορτιστής μπορεί να ξαναδώσει «ζωή» σε μια μεγάλη ποικιλία από φορητές συσκευές, όπως laptop, κινητά, ψηφιακές μηχανές και mp3 players.
– Μπλέντερ με κινητική ενέργεια (pedal power) και άλλες εφαρμογές κινητικής ενέργειας. Η βασική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα ποδήλατο ως πηγή ενέργειας, και να το συνδέσουμε σε ένα παλιό μίξερ.

Το κόστος συμμετοχής στο εργαστήριο, το οποίο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις και 2 πρωινά, είναι :

– 40 ευρώ, με διαμονή στο camping με δική σας σκηνή
– 55 ευρώ, με διαμονή σε επιπλωμένες σκηνές τύπου glamping χωρητικότητας 2-4 ατόμων.

Για πληροφορίες / κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nisi.com.gr ή 22380 31809.

Επίσης για συμμετοχή στα εργαστήρια χωρίς διαμονή, στείλτε μας μήνυμα.

Book your spot asap καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Απρίλιος 27, 2018
Τέλος:
Απρίλιος 29, 2018

Διοργανωτής

SEYN

Χώρος Διεξαγωγής

NISI Πολυχώρος
Θέση Άγιος Ιωάννης
Παραλία Ραχών, Φθιώτιδα 22380
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
31809
Ιστοσελίδα:
www.nisi.com.gr

Επικοινωνία

Πολυχώρος NISI
Θέση Άγιος Ιωάννης, παραλία Ραχών,Φθιώτιδα, Ελλάδα
Τηλ.: 22380 31809
Email: info@nisi.com.gr

Newsletter

Choose Language

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεων αυτήν τη στιγμή.

© Copyright 2017 by Nisi - Handcrafted With by REDcom Creative Agency